Carpaccio di capasanta

Jacobsvrucht-carpaccio | zwarte olijvenpoeder | slaatje van zeekraal, radicchio variegato en groene kruiden | zwarte knoflook-mayonaise

Risotto con astice all’ Amatriciana

Risotto | met kreeft all’ Amatriciana | kreeftenjus met dragon en “collatura di alici” (▲, ■)


Cannelloni al ripieno di cinghiale

Cannelloni | vulling van everzwijn en ricotta | pompoen, knolselder, courgette en Mascarpone | schilfertjes “Alta Badia | chips van salie (▲)


Filetto di cervo | verza | topinambur

Hertenrugfilet | flan van savooikool | ‘zalfje’ van aardpeer | hertenextract geparfumeerd met gember en citroengras *visgerecht i.p.v. vleesgerecht : € 9,50 supplement P.P.


Piccola pera al Moscato con tortino di cioccolato

Peertje in Moscato gegaard | chocolade-taartje | krokantje van sesam- en zwarte peper | vanille-ijs

Diner Menu


5 gangen 80,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 49,- € p.p.

4 gangen 65,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 42,- € p.p.
Excl. gerechten aangeduid met ■

3 gangen 50,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 32,- p.p.
Excl. gerechten aangeduid met ▲

Lunch Menu

Antipasti

Insalata Caprese con Burrata
Caprese van tomaat en burrata

Fabio-licious Vitello Tonnato
Vitello Tonnato

Carpaccio di Gamberi Rossi
Carapaccio” van rode gamba’s

Carpaccio di Manzo
Rundercarpaccio “Classico”

Pasta di Liana

Bigoli Veneti
(Dikke spaghetti)

Tagliatelle

Rigatoni


• Ai Frutti di Mare
• Al Ragù di Bologna
• Al Pesto Genovese

Risottini di Fa’

Con scorfano & zucchina
Schorpioenvis & courgette

Alla Boscaiola
Guanciale & groenten

Funghi & Tartufo autunnale
Boschampignons & herfsttruffel


Minstens 2 Gangen

5 gangen 80,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 40,- € p.p.

4 gangen 65,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 35,- € p.p.

3 gangen 50,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 25,- p.p.

2 gangen 42,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 25,- p.p.