Carpaccio di capasanta
Jacobsvrucht-carpaccio | zwarte olijvenpoeder | slaatje van zeekraal, radicchio variegato en groene kruiden | zwarte knoflook-mayonaise
Risotto con astice all’ Amatriciana
Risotto | met kreeft all’ Amatriciana | kreeftenjus met dragon en “collatura di alici” (▲, ■)
Cannelloni al ripieno di cinghiale
Cannelloni | vulling van everzwijn en ricotta | pompoen, knolselder, courgette en Mascarpone | schilfertjes “Alta Badia | chips van salie (▲)
Filetto di cervo | verza | topinambur
Hertenrugfilet | flan van savooikool | ‘zalfje’ van aardpeer | hertenextract geparfumeerd met gember en citroengras *visgerecht i.p.v. vleesgerecht : € 9,50 supplement P.P.
Piccola pera al Moscato con tortino di cioccolato
Peertje in Moscato gegaard | chocolade-taartje | krokantje van sesam- en zwarte peper | vanille-ijs
Diner Menu
5 gangen 80,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 49,- € p.p.
4 gangen 65,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 42,- € p.p.
Excl. gerechten aangeduid met ■
3 gangen 50,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 32,- p.p.
Excl. gerechten aangeduid met ▲
Lunch Menu
Antipasti
Insalata Caprese con Burrata
Caprese van tomaat en burrata
Fabio-licious Vitello Tonnato
Vitello Tonnato
Carpaccio di Gamberi Rossi
Carapaccio” van rode gamba’s
Carpaccio di Manzo
Rundercarpaccio “Classico”
Pasta di Liana
Bigoli Veneti
(Dikke spaghetti)
Tagliatelle
Rigatoni
• Ai Frutti di Mare
• Al Ragù di Bologna
• Al Pesto Genovese
Risottini di Fa’
Con scorfano & zucchina
Schorpioenvis & courgette
Alla Boscaiola
Guanciale & groenten
Funghi & Tartufo autunnale
Boschampignons & herfsttruffel
Minstens 2 Gangen
5 gangen 80,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 40,- € p.p.
4 gangen 65,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 35,- € p.p.
3 gangen 50,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 25,- p.p.
2 gangen 42,- € p.p.
Passend wijnarrangement : 25,- p.p.